Black & White

Har en jäkla massa kort på denna lilla nu! Måste verkligen framkalla dom innan man glömmer bort, dels hur gammal han är på korten, och innan dom kanske försvinner. Man vet ju aldrig med mig, kan ju lika gärna tappa ner mobilen i toan.....igen! Tror inte jag kommer få en andra chans en gång till, haha.

Höstmys med familjen.

Idag tog vi oss en långpromenad ner till Hamnskär för att hälsa på Alberts farfar, Hans. Gick ner till havet och tog en massa bilder. Vad fint det är där nu, kom hem med en massa bilder som jag nu sitter och pysslar med. 

Idol med lillen.

Tydligen så är det ju fotboll samma tid som det är idol idag. Så karln fick helt enkelt hitta en annan tv, någon annanstans, haha. För här ska vi minsann se idol. Blir jag och lillkillen med tända ljus och för min del glass och varma bär. Inte fy skam! 
Annars har vi verkligen inte gjort mycket idag. Satt med morgonrocken fram till klockan ett i soffan och hade vi inte behövt fylla upp kylskåpet lite hade jag nog fortfarande haft den på! Ibland är det skönt att ha dessa dagar man bara får sitta och se tv och ta det lugnt. 
 
 Du är bra nog söt du!

Mini.

Små fossingarna ♥ 
 
Imorse tog jag en massa kort på Alberts små fötter och händer. Höll väl på i en timma då det inte är så lätt att ta kort på en nyvaken/pigg liten kille som träna på att sparka sina fötter hejvilt, haha. Men nog fick jag några fina kort alltid. Dessa ska jag skicka in för förstoring och sätta upp på väggen :)
 
 
 
 
 

Loppis.

I förrgår for jag och syrran på mega loppis här i Umeå. Jag hittade så sjukt mycket som fick följa med hem, och för vilka pengar då? Som ett rån ju! Kommer väl in här och visar er lite smått då och då när dom kommer till användning. Bilden ovan är en av många fynd jag lyckades hitta :-) 

Världens finaste barnvagn.

 
 
 
 
 
 
Nu fick vi den äntligen upp till Norrland! Denna otroligt snygga barnvagn fick vi av min mor och far som var snabb att köpa den på blocket. Jag ville ju ha en 80-tals vagn, just i denna modell med stora hjul. Är hel läcker och som sagt otroligt snygg!

Vardagsrummet.

 
 
Som sagt så när lilleman sover, vilket han gör rätt ofta, så hinner jag med det jag inte har hunnit göra tidigare. Igår hann jag måla en fondvägg till vardagsrummet. Är mestadels bara vitt hemma hos oss vilket jag tycker är fint, men i vardagsrummet saknade jag någon typ av färg. Nu ska jag bara hänga upp en massa bilder i olika retroramar som är fynd från loppisar. Då är snart även detta rum klart (för nu)
 
 
 

Hallen.


 
 
Sjukt vad man hinner med mycket nu! I förrgår målade jag om hallen och igårkväll satte jag upp spegel, ny hylla, tavlor m.m. Glömde tyvärr ta en bild på hur det såg ut före, men var tråkigt och kallt. Blev rätt okej med tanke på det lilla jag kunde göra. Nu rymmer jag barnvagnen under trappan och hallen känns större trots att jag valde en rätt mörk färg :-)
 

Magen.

Det blev ju inte så mycket uppdatering under graviditeten som jag hade velat! Missade därför att visa er den stora magen jag fick (sen är det bra att dom finns inlagda här ifall min mobil dör)
Så här såg jag då alltså ut. Redan dagen efter förlossningen hade jag glömt bort hur det var att gå runt med en kula. Den bara försvann,  poff sa det. Nu ser jag framemot att börja med träningen igen och få tillbaka magmusklerna som fanns där tidigare. 
 
 
 

En månad imorgon.

Albert blir imorgon redan en månad gammal. Det går fort när man har roligt för det har vi verkligen. Han blir mer och mer vaken, pratar och sprattlar. Ibland vill jag så säga att han ibland små leer till oss, men inte kan vi vara så roliga inte, haha. Är väl bara gaser som gör att munnen lutar uppåt ibland ;-) Men snart så! Go och världens mysigaste är han då!

 

 

Rosa Rosor.

Detta fina kakfat fick jag idag av min mormor som kom förbi. Kaffekoppar och fat samt ölglas fick också stanna hemma hos oss. Nu ska vi bara hitta ett fint gammalt vitrinskåp som vi kan ställa alla våra underbara gamla glas i.
 
 
 
 
 
 

Första oktober.

Fy så trist att sommaren bara flög förbi detta år. Jag hann då verkligen inte njuta så mycket som jag hade velat. Men dom få dagarna man var ledig och solen lyste var ju helt fantastiska! Nu får man istället se framemot mysiga stunder med tända ljus, julmarknader och den goda maten julen kommer med :-)
 
Idag har vi varit på läkarbesök på BVC med lillkillen. Allt såg bra ut och nu väger vi 3950gram och var hela 53cm lång ♥
 
 

Höstmiddag.

Igår blev vi bortbjudna på middag hos Aila & Håkan. Blev bjudna på fisk, färskpotatis och två olika goda såser och sallad.
Var jättegott som alltid!