Långpromenad.

Och jag som hade lovat lite bilder från helgen....vad hände med dom måntro? Jo, har en dator som inte alls vill funka som den borde. Blir bara less och tillslut gav jag upp. Men bjuder på två bilder från imorse då jag tog mig ut med barnvagnen och gick längst havet. Så underbart väder men kallt!!
 
 

Helgen.

Albert 9 veckor.
 
I helgen jobbade Johan natt och även en del på dagarna varje dag, så då beslutade vi oss att då beger jag och Lilleman oss till Bjenberg till mina föräldrar. Här har vi myst och haft det trevligt med jättegod mat och film (kommer in i kväll med lite bilder) Bjuder så länge på ett kort jag tog på Albert här om dagen, och snacka om en glad kille! Inte ett ljud fasten jag höll, slet och flyttade på honom hela tiden. Får se om han är lika nöjd nästa gång! :P
 
 

Mysiga stunder.

Albert 8 veckor.
 
När jag blir väckt på morgonen och tittar ner i Alberts krubba så är det detta fina leénde jag får till mötes! Säger godmorgon och man ser verkligen hur han skiner upp och att han vill komma upp. Idag la jag han bredvid mig i sängen och vi pratade, skrattade och pussades i en hel timme. Tror inte han fattar hur mycket jag måste hålla tillbaka så att jag inte pussar ihjäl honom, haha. Min goa lilla skitgris! ♥

Godmorgon.

Ger lilleman kl 12, 3, 6 varje natt och såklart när han vaknar vid 9. Då kliver vi upp. Han är verkligen som en klocka då han vaknar nästan exakt på klockslaget när han ska ha mat. Sitter och ger i en halvtimme sen somnar han igen. Superskönt!
 
Jaha, lördag då. Inatt jobbar Johan natt från kl 21.00-07.00 på morgonen. Så jag fynderar på om man kanske ska hälsa på dom i bjenberg kanske....få la se. 

Sötsaker.

 Sitter och kollar på dessertmästarna som går på 5:an nu. Man blir ju inte alls sugen på kakor och godis.....hmf! Efter Albert är hela jag som en godis, haha. Sjukt sugen på något sött hela tiden och varje dag har jag ätit antingen kakor eller choklad. Inte bra.... 
Näää, mindre sötsaker!! Men om jag kommer hålla det eller ej är ju frågan ;-)

Ljus och mys.

Ljusstakar;
 Min doppresent, loppis och Åhléns.
 
Då var vi redan inne i November och här är det frost på mark och tak. Dröjer väl inte länge nu tills snön kommer! Fyy vad jag inte längtar till den, men samtidigt lika bra den får komma så vi får den bortgjord känns det som, haha. 
I helgen har vi inget speciellt planerat utan kanske en sväng in till stan för att köpa lite sånt man behöver. Men annars bara mys framför tv:n och god mat :-)