Bebis Mage.

Igår gick jag in i vecka 24 (23+1). Det går verkligen undan..
Känner mig inte alls så stor som jag trodde att jag skulle göra. Alltid trott att jag skulle bli väldigt rund fort och gå upp mycket i vikt när jag blev gravid. Speciellt i början av gravidideten, men än så länge känns det som att jag mest står still. Men jag antar att man inte märker själv hur mycket man växer. Tittar jag på bilderna ovan så ser man ju faktiskt att det har hänt en del ;)
 
 

Större ska man bli.

Bild från i förrgår (tänkte att ni kanske ville se magen)
 

2 ska bli 3

 
Nu förstår ni säkert varför det har varit så tyst här :) Varje gång jag har tagit fram datorn och kikat på bloggen så har jag velat skriva om detta, samtidigt då jag också har velat vänta tills det gått så pass långt att till och med jag förstod att det var sant. Efter ultraljudet blev vi framflyttade 2 veckor..... så då kände vi att nu kunde vi berätta.
 
Är nu i vecka 22 och får må oförskämt bra! Har inte mått dåligt förutom i kanske några dagar i början av graviditeten då jag började må illa av att röka. Jag som har rökt sedan jag var 17-18 och tänkt att hur fasiken ska det gå när jag blir gravid? Så det var väldigt skönt att det löste sig så bra.
 
Nu sitter jag med datorn på soffkanten och lillen sparkar för fullt. Är en livlig liten en där inne som även rörde sig så mycket under ultraljudet att det var svårt att inte få ett suddigt kort, haha. Åh det var så mysigt, skulle kunna ligga där och kolla hela tiden om jag bara kunde ♥