Uppdatering.

Hej, länge sedan igen. Mitt bloggande blir bara mindre och mindre känns det som... Men just nu är det fullt upp med både det ena och det andra. Fick äntligen våran lägenhet nu i förrgår så vi håller på att packa upp och se över grejer. Inget internet där än så länge, men när vi har fått det kan jag visa er lite bilder på hur det ser ut. Däremot har min mobil pajat så jag kan inte ta några kort med den. Såå himla tråkigt...får gå runt och ta kort med Johans surfplatta istället tills jag har köpt en ny.
 
Annars så är allt helt underbart. Trivs hemma i sverige så himla bra, bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Jag trodde nästan att jag skulle börja må dåligt och hemlängtan till Malta igen men den har då inte kommit än och jag tror inte den kommer komma heller. Kanske lite under sommaren när alla vännerna visar upp kort på stranden och det är kallt och regnar hemma. Eller alla mysiga utflykter och partykvällar på PV...om man nu kan sakna det? Men som sagt det känner jag inte nu och förhoppningsvis så slipper jag det till sommaren också :) Kanske man slipper längtan om man far och besöker Ön? Det hade varit så kul.
 
 

Snickeriet i Bjenberg.

Idag har jag spenderat min dag inne i fars snickeri. Gjorde en sängram och två blomhyllor (bilder kommer när dom är målade och inne i lägenheten) Om jag får säga det själv så är jag väldigt stolt över vad Pappa gör inne i detta lilla snickeri. Allt som kommer ut härifrån är gjorda av hans händer från grunden och inget är det andra lik. 

Äntligen!

Nu har vi äntligen fått oss lägenheten. Tog bara en månad drygt... Hyresvärden hade, som vi misstänkt, varit på semester. Men nu är det klart och vi får flytta in redan nu den 15:e Januari. Vårt enda problem är att vi bara inte har något att ha i lägenheten, haha. Inga sängar, ingen soffa, inget köksbord samt stolar. Alla små prylar har vi däremot sedan tidigare tex köksprylar, prydnadssaker, gardiner, täcken, kuddar m.m. Men alla stora möbler sålde vi bort då det blev flytt till Malta. Så nu börjar jakten efter våra nya möbler :) Vilket inte gör mig något, det är ju bland det roliga.
 
 

På skoterspåret.

Just nu är jag hemma i Bjenberg igen. Idag är det jättefint väder så vi tog oss en promenad längst ett skoterspår och sen runt halva byn. Får se hur länge jag blir kvar här men jag tror nog jag stannar ett tag och blir omhändertagen. Lyx att vara hemma med gomaten, dansmusik och massa skratt. Imorgon ska jag med far till hans snickeri och ska göra några grejer till våran blivande lägenhet. Sängram, hyllor och en ljuskrona. Får se om jag har lika bra snickerifingrar som han :)

Mycket bra början...

..på detta år! Eller? Nja....började med en jäkla jobbig förkylning. Har bara legat i sängen och sätt film under dessa dagar och jag tycker inte den håller på att släppa heller. Får hoppas jag har fel och att jag mår bättre imorgon! Helgen har vi inget planerat faktiskt, troligast blir den nog bara lugn. Vi har fortfarande inte flyttat heller. Hyresvärden är så otroligt svårt att få tag på. Vi har nog försökt i snart en månad och inget svar... Vaktmästaren som vi tittade på lägenheten med säger att hyresvärden nog är på semester eftersom inte ens han får tag på han. Så vi får helt enkelt vänta och se.
 
                        
4:a av mina senaste instagram bilder. (förstora bilderna genom att trycka på dom)