Jobbar helg.

I veckan började vi gå in på skift på jobbet. Så denna helg fick man börja jobba Lördag och Söndag, vilket är faktiskt helt okej. Inte så mycket att göra så jag passar på att blogga lite.

2 veckor kvar tills vi flyttar nu. Har mer eller mindre redan sätt över vad vi ska ta med oss och inte. Städat ut en massa skåp och lådor som jag är specialist på att förvara en massa skit i. Slängde 3 sopsäckar med bara skräp igår, och mer lär det säkerligen bli. Helt sjukt vad man samlar på sig en massa små grejer alltså.
 
För övrigt så blir ju våran lägenhet på Malta ledig så är det någon som vet någon som är behov av en lägenhet så hojta till. 
 
 
 
 


» Sofia

Hej Lisa!! :) jag är nykomling på Malta och har en fråga angående shopping.. Har nämligen vart i Thailand under hela sommaren och jobbat och kom hit för en vecka sedan för att starta ett nytt liv :). Resväskan är packad med endast sommarkläder och behöver därför köpa nytt! Har hittat till zara, bershka, miss selfridges, new look och topshop här inne i sliema men letar ju egentligen efter snäppet billigare butiker som tex h&m och Gina tricot, finns det något motsvarande på ön? Funderar på att åka in till Valetta men har hört att shoppingen egentligen är bättre i sliema, är det så?

Tack för en supermysig låt och grattis till bröllopet!

2012-10-07 // 14:02:27

Hej gullisen, jag har en intresserad av lägenheten. Hur mkt kostar den i månaden med/utan el? puuuuusss vi måste hinna ses<3<3

2012-10-10 // 15:03:17
» jenny

Har ni sett denna : http://www.xn--bo-i-hrnefors-nmb.nu/index.php?act=viewProd&productId=117

2012-10-10 // 20:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback