Tackkort.

Nu sitter jag äntligen och tar tag i våra tackkort. Herregud, är ju verkligen på tiden. Var tänkt att jag skulle göra dom mycket tidigare på Malta. Men när det blev klart att vi skulle flytta hem tänkte vi att det var väl lika bra att vänta med dom tills vi var hemma. Så nu är dom klara och ska beställas.
På tal om bröllop så har jag en del kvar att visa från själva festen. Dom ska jag lägga upp så fort jag kan :)

Överaskning.

Mamma fick sig en riktig överaskning när hon och far klev in genom dörren och såg att vi hade målat och tapetserat om i hela hallen. Det blev väldigt bra och tror hon blev riktigt glad. Hallen har inte blivit fixat på säkert över 20 år, så det var på tiden. Annars så har det varit rätt lugnt här hemma. Vi har inte gjort så mycket faktiskt. Blev inge bio, vi fann ingen bra vi ville se. Så blev att stanna hemma med godis och chips :)

Barn och hundvakt.

 
Så sent som i förrgår begav jag mig till min hem by Bjenberg för att spendera några dagar här. Mor och Far har nämligen varit på en kryssning och nu bor dom några nätter på Hotell och mår gott, kommer inte hem förns på Söndag kväll. Så helgen för våran del ser väl ut som så att vi ska baka, se på film och bara ta det lugnt. Vi får se om vi tar oss in till stan för en bio också :)
 

Promenad längst Hörnefors.

Nu dom senaste dagarna har jag varit ute och gått långpromenader med Strul på mornarna. Har varit rätt fint väder så det har verkligen passat bra. Hamnade på stranden och lekte lite.
 
Nu sitter jag hemma i Bjenberg med min egna dator. När vi flög från Malta fick vi inte med oss alla våra väskor därifrån. Utan två stora blev kvar hos en kompis där nere. Vet inte om vi ska skicka det med posten eller om vi helt enkelt får boka en resa och hämta grejerna, hehe (hade ju inte varit helt fel). Men det jag tänkte säga var att i en av dom väskorna blev våra dataladdare kvar. Så vi har inte kunnat sitta vid datorn eftersom våra datorer kräver att ha en laddare i hela tiden. Därför bloggen har varit lite tyst. Blir mer när vi köper en laddare, eller som nu då jag är här hemma hos mor.
 

Ny start.

Bild från Instagram: Li5ajansson
Nu jävlar. Nu måste jag skärpa mig. Jag har så mycket som jag skulle vilja skriva och jag skriver en massa, suddar bort, skriver nytt och suddar bort igen. Vet inte vart jag ska börja, eller om jag ens ska skriva om det?
Ny start i alla fall. Detta ska bara gå!
 
 

Fredagen den 9 November.

Från igår så har jag varit hos Mamma i Bjenberg. Hälsat på Mormor och Morfar där dom ville spöa mig i Poker (vilket dom också gjorde) Hade ingen chans mot dom, haha.

I Bjenberg stannar jag tills imorgon. För imorgon ska jag nämligen träffa mina tjejer och gå ut. Jag verkligen längtar, kommer bli så himla skoj!


Gårdagens soliga dag.

 
 
 
Igår hade vi ett sådant underbart väder här uppe. Har varit blåsigt och grått många dagar på rad nu men det ser ut som att det har äntligen vänt nu. För till och med idag lyser solen. Och imorgon, som det ser ut, blir även det en fin dag. Tanken imorgon är att jag nog ska ta och bege mig till Mamma i Bjenberg. Blir det inte så, så tar jag mig troligast en sväng in till stan.