Ärlig.

För några månader sen fick jag ett rätt så konstigt mail från en läsare. Villket jag har tänkt att ta upp nu. Inte vad hon skrev eller namn osv. Utan hur jag ser på det hela och jag hoppas du som skrev mailet läser detta.

 

Igår gick jag tillbaka i arkivet på min blogg och märkte vad mycket jag har ändras i det jag skriver jämnfört med nu. Jag skrev verkligen vad jag tänkte och brydde mig inte ett skit om vad någon annan skulle tycka. När bloggen blev allt mer större så valde jag att ta bort det lite. Vet att det är många som säger att -"Hatar bloggar som inte är ärliga!". Dom menar att vissa bloggar så får man bara läsa om allt som är bra. Fina bilder och roliga tillfällen. Som att allt är så himla perfekt i vissa bloggars liv. Jag håller med till en viss del, allas liv är väl inte perfekta. Men vad man väljer att skriva i sin blogg är upp till var och en. Det är väl klart att man inte vill skriva ut på bloggen något som verkligen gör en illa och sen veta att alla kan läsa det. Sen tycker jag att vi som läsare inte får glömma att det är faktiskt inte är vi som bestämmer om vad en annans blogg ska handla om. Eller om vad denna ska skriva. Valet är ju faktiskt enkelt, gillar du inte vad någon annan skriver så behöver du faktiskt inte läsa den :)

 

Sen till alla er andra som har bloggar. Jag vet ibland kan man känna paniken att man måste skriva hela tiden, uppdatera ofta och visa fina bilder. En blogg är till för dig själv, inte vad alla andra tycker och tänker. Iallafall så ser jag det så. Jag skriver blogg för mig själv och tycker det är kul att kunna gå tillbaka i arkivet, minnas, se bilder och komma ihåg vad man gjorde den dagen. Skriv när du kan och om vad du vill. Den dagen du känner att blogga inte är kul och att du känner dig tvingad till att skriva så gå tillbaka och fråga dig själv varför du började blogga i första början.

 

 

 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback