Donats kalas.

I förrgår testade jag på att göra min allra första donut i håret. På jobbet samma dag blir chefen otroligt sugen på donut och springer och köper ett dussin för att bjuda oss på. Slump, eller tror ni som jag att min lilla knut gjorde susen?
Kanske ska testa att ha något annat spännande i håret och se om han nappar igen ;) haha.

Möhippa på Malta, del 2 (Fotograf)


                                                                                         Foto: Kristi Palm
Så här såg en del av min möhippa på Malta ut. Tjejerna hade hyrt en fotograf som tog kort på mig samt hela gänget nere vid klipporna. Tanken var att jag skulle göra ett album till Johan och ge som morgongåva (vilket tyvärr ej blev fallet) Det hade jag totalt glömt bort att jag skulle fixa.
Iallafall, blev en del fina bilder. Bästa bilderna tycker jag är på mig och alla brudar. Så härligt gäng!
 
 

Tjejerna vs Killarna.

Jaha, då var denna vecka också över! Igår spenderade vi mest intill hela dagen hemma hos Maja och Robin. Spelade spel, tjejerna vs killarna och det var egentligen tänkt att vi skulle köra bäst av fem. Men jag och Maja var så överlägsna så vi vann redan dom tre första spelen och därmed blev vi mästarna. Blev lite sura miner från grabbarna och snack som, "fusk", "fy fan vad ni har tur", "ni fick ju börja välja spel" osv kom slängandes ur deras munnar. Vi kunde faktiskt inte bry oss mindre, haha.

Denna vecka, eller nästa...

Hej kära läsare, som ni kanske märkt så uppdateras inte bloggen lika ofta längre. Jag har egentligen haft tid massor av gånger, men i sista sekund har det alltid dykt upp något annat roligt att syssla med. Får väl se om jag lyckas uppdatera lite bättre denna vecka :)


Gårdagens lediga dag.

Igår var det Public Holiday på Malta. Så då packade vi kylboxen och begav oss ut på picknick med Robin och Maja. Tog taxi till klipporna som ligger vid Madlliena, mer eller mindre nedanför huset där vi bodde för några år sedan. Hittade undervattens gångar som man kunde simma igenom (se bild) och hoppade från klipporna. Var en himla mysig dag! :)

6/8 2012

Hola, var ett tag sedan. Kul att se att ni endå är inne varje dag och kollar om jag har skrivit något nytt :) Började mitt nya jobb i Onsdags, vilket gick jättebra. Riktigt trevliga chefér och roliga arbetskamrater. Började på en dating-sida som sidansvarig på svenska. Översättning, kundsupport m.m. Trivs himla bra, än så länge, förhoppningsvis så kommer jag fortsätta att göra det :)

Annars är det som vanligt. Varmt så att man svettas som en gris vart man än är, sol varje dag och inte sett ett enda moln sen man var i Sverige. Havet är dock underbart och jag ska absolut inte klaga! Hellre värme och svett än kyla och kalla fötter.